Kesän aloitti Naisten kuntovitosen 1,4 kilometrin esteetön reitti ja lomatunnelmat päättyivät Myllyn pyöräilyyn. Molemmat kerrat liikuin pyörillä, mutta paljon lyhyempi reitti pyörätuolilla oli selvästi raskaampi. Pyörätuolilla liikkuminen maastossa on todella raskasta ja vaikeaa. Yläkroppa särki monta päivää sen kokemuksen jälkeen. Suosittelen kaikille edes pientä retkeä pyörätuolissa. Kokemus on todella silmiä avaava. Myllyn pyöräilystä ei tullut mitään lihaskipuja, mutta oli sekin sen verran energiaa vievää puuhaa, että taukopaikalla suolakurkku ja Elovenan välipalajuoma maistuivat taivaallisen hyviltä. Kesän mittaan olen myös osallistunut juniorijalkapallojoukkueen kanssa turnauksiin niin kotimaassa kuin ulkomailla ja Aura Cup todisti jälleen kerran, että Turku on kuin tehty myös joukkueurheilutapahtumille. Kaikissa näissä Turun suurtapahtumissa on ollut erittäin paljon osallistujia ja kaupunkimme puitteet puistoineen ja jokirantoineen ovat keränneet paljon kiitosta.

Yksi syistä miksi en haluaisi muuttaa Turusta mihinkään on juuri se, ettei täältä tarvitse lähteä merta edempää kalaan kun halua korkealaatuisia kulttuuri- tai urheilukokemuksia. Uunituore Kimmoke-ranneke antaa toivottavasti vielä useammalle turkulaiselle intoa liikunnan ja kulttuurin harrastamiseen. Rannekkeen haltija pääsee sisään Turun kaupungin ylläpitämille kuntosaleille ja uimahalleihin arkisin klo 15.30 asti sekä viikonloppuisin aukiolojen mukaan. Lisäksi Kimmokkeella pääsee mukaan Kimmoke-liikuntaryhmiin, jotka kokoontuvat Kupittaalla ja Pansiossa.

Kimmokelaisille tarjotaan myös kausittaisia kulttuurielämyksiä ja urheilun huippuhetkiä, joihin kutsutaan tekstiviestillä. Kulttuurietuja tarjoavat Turun kaupunginteatteri, museokeskus, filharmoninen orkesteri ja kaupunginkirjasto. Urheiluseurat, jotka ovat mukana yhteiskuntavastuun näkökulmasta, ovat FC Inter, FC TPS, HC TPS, TuTo Hockey ja TuTo.

Kimmoke-rannekkeen voi hankkia esittämällä myönteisen päätöksen tai enintään kuukauden vanhan maksuilmoituksen KELA:n työkyvyttömyyseläkkeestä (maksetaan kansaneläkkeenä 16 - 64-vuotiaille), työmarkkinatuesta, peruspäivärahasta, kuntoutustuesta, kotoutumistuesta tai
kaupungin sosiaalityön palveluiden myöntämästä ja voimassaolevasta perustoimeentulotukipäätöksestä.

Rannekkeen hinta on 39 € / puolivuotta. Ensimmäisellä ostokerralla maksetaan myös seitsemän euron rannekemaksu.

Nauttikaamme turkulaisuuden tuomista bonuksista.