Olemme Rainbow Sky Association of Thailand järjestössä.

Opin juuri uusi lyhenteitä: MSM = men that have sex with men, MSW = male sexual workers ja TG = transgender. Biseksuaaleja ei täällä vielä tunneta, sillä kukaan ei ole vielä ilmoittanut olevansa bi. Tällä halutaan kutsua kaikki termillä sexual diversity. He haluavat myös puhua termillä men who love men.

Bangkokissa vuonna 2003 1/5 MSM:eillä oli HIV. Vuonna 2005 luku oli jo 1/3 ! Eli tiedotukselle on valtava tarve. Seksityöntekijöillä tilanne on vähän lohdullisempi, mikä johtuu paremmasta tietoisuudesta. Phuketissa kuitenkin tilanne on aika huono. Järjestöllä 90% rahoituksesta tulee ulkomaalaisilta lahjoittajilta ja 9% tulee hallitukselta. Puistoissa järjestön toimesta jaetaan tietolehtisiä, kondomeja ja liukasteainetta sekä kerrotaan mistä saa enemmän tietoa itsensä suojelemisesta. Homoyhteisö tapaa täällä maksullisissa saunoissa! Siellä järjestö esittelee värikkäitä kondomeja. Poliisi on tehnyt ratsioita saunoihin ilman mitään syytteitä, sillä homoseksuaalisuus ei ole koskaan ollut laitonta Thaimaassa. Diskoissa jaetaan esimerkiksi avaimenperiä järjestön puhelinnumeroilla.

Kabareissa tiedotetaan transseksuaaleille. Heillä on myös puhelinneuvontaa. Internetsivuilla on tietoa www.fasiroong.org sekä internetradio. He tiedottavat myös internetin seksisivuilla ja kertovat itsestään chateissa. Järjestävät urheilutempauksia, puhuvat poliitikoille sekä medialle. Workshopeissa opitaan käytännöllisellä tavalla. Vankiloissa miehet eivät saa kondomeja mutta järjestö yrittää hoitaa heille kondomeja. Lady camp on lesbojen vastaava toiminta, mutta he eivät halua kutsua itseään lesboiksi. Homot ja lesbot tekevät täällä yhteistyötä.

Paikallisia kondomeja, enpä ole tällaisia koskaan nähnyt aiemmin!

271681.jpg

271682.jpg

271683.jpg

Lopuksi ihailimme vielä vuoden 2006 transgender Miss Alcazarin kauneutta...

271684.jpg