Eilen olin katsomassa kun TPS rökitti FC Viikingit Turussa 5-0 ja TPS:n fanikatsomon into teki minuun suuren vaikutuksen :o)

Olin itse pelaamassa TPS:ää vastaan Turun kaupunginteatteri viikinkien puolella perjantaina ja viimeinen ottelumme Viikingit All Stars vastaan TPS päättyi 3-3. Eli Turun viikingit olivat selvästi paremmat kuin Hesan viikingit...

Meidän peli erosi kuitenkin normaalista sillä että pelasimme karvajalkapalloa ja tuomarikin oli aika puolueellinen ;o) Todella hauskaa oli pelata ja yrittää täysillä oikeita ammattilaisia vastaan, kun yleensä pelaan junnujen ja heidän isiensä kanssa. Sinänsä meidän junnut ja isät ovat kylläkin todella hyviä. Mutta kyllä Marco Casagranden ärsyttäminen puolustajana oli todella hauskaa ja One Armandiaa kai taklasin vähän liiankin kovin kun vastustaja sai siitä vaparin.

Illan lopuksi molemmat joukkueet saivat nauttia kaupunginteatterin viikinki musikaalista, jonka pääosan esittäjä pelasi myös omassa joukkueessan pelipaidassa, jonka selässä luki Luukka.

989838.jpg

Seuraavana päivänä pyöräilin 18 km Itä-Turussa autottoman päivän "Polkua kaupunkiin" -tapahtumassa ja jatkoin sieltä suoraan Kupittaan 5 kentälle pelaamaan poikien ja isien kanssa. Olin todella heikoin lenkki siinä matsissa, sillä kunto rupes loppumaan pelin loppua kohden.

Tänään mene vielä katsomaan meidän -95 ottelua TPS blackia vastaan ja huomenna pelaan itse eduskunnan joukkueessa rokkareita vastaan Käpylän 3 kentällä. Eli ei päivääkään ilman jalkkista.