Joukko muita turkulaisia vihreitä ja minä odotimme Turun juna-asemalla, että Helsingin junassa tulevat vihreät kansanedustajat saapuisivat, jotta pyöräilisimme yhdessä Turun linnaan. Juna oli puoli tuntia myöhässä ja juuri kun kaverini astuivat ulos junasta alkoi todella kova kaatosade! Pyöräilimme kuitenkin nauraen sovittua reittiä ja ainakin minä huomasin, että sadetakkini hihat eivät kestä vettä... Perillä linnassa median luona riisuessamme sadevaatteita näytin varmaan ihan siltä kuin minulla olisi niin kova kainalohiki, että koko käsivarsi olisi märkä.

Linnassa taitavat oppaat saivat meidät nauramaan Heidi Hautalan piikkiin, kun he kertoivat tositarinoita linnassa olleesta saksalaisesta Carl Jordanista, joka oli tunnettu naisten naurattaja ja jolle kävi sitten köpelösti... Heidin saksalaisen miesystävän nimihän on melkein sama ;o)

Ruissalon jälkeen pyöräilimme vielä Heidin ja Tuija Braxin kanssa kaupungilla vähän aikaa ja sitten menimme muiden kokouksen osanottajien kanssa risteilemään Ukko-Pekalla. Mieheni veli Janne Engblom ja poikamme kummisetä Iiro Salmi soittivat aluksella tänä iltana, kuten yleensäkin tiistaisin. Kimi soittaa siellä torstaisin Ilpo Murtojärven kanssa.
Yöllä näimme huikeat salamat taivaalla kannelta, vaikkei yhtään ukkosen jyrinää kuullutkaan! (Mikä ei johtunut höyrylaivan moottorista, sillä sehän liukuu äännettömästi eteenpäin...)