Koska kotisivujeni vaali- ja kalenteriosio on vielä hieman kesken (laitan tänne tietoa heti kun se valmistuu, toivottavasti piakkoin) ajattelin tällä välin käyttää blogia tiedotuskanavana niille, joita asia koskee.

Eli:

kaikki eduskuntavaaleihin liittyvät asiat, aikataulutukset, tapaamispyynnöt, tukiryhmäjutut, tilaisuudet, ilmoitusasiat jne jne menevät vaalipäällikköni Maarit Kaipiaisen kautta (sähköpostiosoite löytyy kotisivujeni Vaalit-osiosta) tai sitten voi myös olla suoraan yhteydessä minuun.

Eduskunta-avustajani Janina V hoitaa vain ja ainoastaan eduskuntatyöhön liittyviä asioita, eli häneltä ei kannata kysellä mitään vaalijuttuja. :)

Tiedän, että joidenkin kansanedustajien avustajat toimivat myös vaaliorganisaatiossa, mutta se ei ole oikeasti sallittua, joten ajattelin epäselvyyksien välttämiseksi informoida tästä meidän työnjaostamme.

On kaiketi sitäpaitsi helpompaa yhteydenottajillekin, että heidän ei tarvitse arvailla, että kukakohan siitä ja tästä tietää ja keneen voivat olla yhteydessä eli Maaritille tai minulle voi laitella kysymyksiä, jos niitä tulee mieleen. :o)