Vaalityö ja flunssa ovat imeneet voimani. Jos nyt olisi itse ehdokkaana tuntuisi varmasti pahalta, kun ei jaksaisi täysillää painaa koko ajan. Tosin luultavasti ehdokkuuden aiheuttama adrenaliinipiikki olisi suojellut flunssalta vaali-iltaan asti ;o).

Vihreiden ihanien ehdokkaiden mainostamisen lisäksi olen voinut toimia ennakkoäänestysavustajana TYKS:issä, kun en itse ole ehdokkaana. Olimme kokonaisen työpäivän TYKS:in U ja T sairaalassa ja puimme suojavaatteet moneen kertaan päällemme eristyspotilaita avustaessamme. Tuntui hyvältä, kun näki monen helpottuneen ja kiitollisen ihmisen, joka sai hoidettua äänestämisen sairaalassa ollessaan.

Efter dagen på sjukhuset deltog jag i en Grön svensk diskussion med våra svenskspråkiga och tvåspråkiga kandidater: Monika Antikainen (som gått i samma skolor som jag och varit min danselev för länge sedan), Ville Niinistö (som lever en helt tvåspråkig vardag) och Saara Ilvessalo (som gått i svenskt språkbad och nu studerar vid ÅA).

Päivä loppui webinaarilla Mari Saarion ja Riitta Koskimiehen kanssa. Olimme kameroiden ja mikrofonien avulla tietokoneillamme yhteydessä melkein puoleen yöhön asti. Olin todella otettu tekniikan antamista mahdollisuuksista ja oman tietokoneeni ihmeellisyyksistä, joita en ole ennen käyttänyt. Keskustelu soljui niin että unohdin väsymykseni, mutta kun koko pitkä päivä oli pulkassa, olin todella puhki.

Seuraavana päivänä jaoin Saska Tuomasjukan luomupuolukkamehua ja hänen sekä Mari Saarion mainoksia Piispanristin Prismalla ja tapasin siellä mm. joitakin mukavia entisiä äänestäjiäni, mikä tuntui todella mukavalta :o). Kävin sitten vain nopeasti kääntymässä kotonani ja lämmittelin kylmiä jalkojani ennen kuin riensin The Monkey yökerhoon.

Där hölj jag tal för rättsnotarie studerande vid Åbo Akademi på deras Fancy coctail party. Solveig Hagnäs som här poserar med mig var en trevlig ny bekantskap jag fick på den här tillställningen.

Ilta ja yö loppui baarikierrokseen Roosa Meriläisen, Ville-Veikko Mastomäen, Jukka Vornasen, Ville Niinistön ja todella suuren hauskan porukan kanssa. Kotona olin vasta noin 3.30. yöllä ja uni todella maittoi... Toivottavasti saan taas voimani takaisin niin että jaksan tsempata ehdokkaitamme loppuun asti.