Esiinnyin tänään noin 2,5 minuuttia Turun Nuoren Teatterin kesäteatteri-hupailussa Haarakonttori. Tanssin "ripaskaa" ja kerroin Itämeren saastumisesta... Roolihahmoni oli pizzakuski ja jokaisessa esityksessä tämä hahmo vaihtelee.

Teatterin omilla kotisivuilla kerrotaan, että Haarakonttori on Marika Vapaavuoren käsikirjoittama ja Juha Antikaisen ohjaama toimistomaailmaan sijoittuva hulvaton musiikkihupailu. Katsojat pääsevät sukeltamaan suoraan yrityksen hermokeskukseen, ja saavat todistaa aitiopaikalla, mitä tapahtuu, kun pääkonttori ilmoittaa siirtävänsä yrityksen toiminnan Kiinaan. Puhelimet pirisevät, johtoportaat narisevat ja faksit laulavat kun työntekijät ottavat ohjat omiin käsiinsä ja perustavat kukin oman Haarakonttorinsa. Luvassa taattuun tapaan hulvatonta menoa, hauskoja hahmoja, upeita asuja ja loistavaa musiikkia!

Ainakin minulla oli hauskaa :o). Paitsi kun en meinannut millään päästä perille Samppalinnan ravintolaan polkupyörälläni kun joen ranta oli suljettu DBTL:ää varten. Jouduimme jättämään pyörät lääniviraston eteen ja kiipeilemään Samppalinnan puiston kautta.