Olen aivan puhki.

Kun olin luvannut lapsille, että nyt vietetään kerrankin kunnollista urheilulomaa kun eduskunnassa on tauko, niin tänään sekä hiihdimme, pulkkailimme että uimme.

Impivaarassa saa nyt urheilulomalla vuokrata joka päivä klo 11-15 sukset ja monot lapsille yhdellä eurolla ja aikuisille 5 eurolla. Muuten kaupungin järjestämä välinevuokraus toimii ainakin viikonloppuisin. Tämä on todella toimiva systeemi, sillä tänäänkin nuorimmainen halusi hiihtää vain noin 20 minuuttia ja sen jälkeen menimme pulkkamäkeen. Vanhempi veli taisteli sillä aikaa Kimin kanssa erittäin liukkailla laduilla. Kun ehti jo olla aika lämmintä ja sitten tuli taas pakkanen, niin sekä ladut että pulkkamäki olivat aivan jäisiä.

Sitten käväisimme vain kotona syömässä ja lähdimme uimaan, tai enemminkin peuhaamaan yhdessä vedessä. Eilen seitsemän vuotta täyttänyt nuori mies sanoi yhtäkkiä, että nyt hän ei aio enää käyttää kellukkeita ja niinpä hän alkoi uida. Pysyin kuitenkin koko ajan enintään puolen metrin päässä hänestä, jotta hän ei ehtisi imaista inhottavan paljon vettä ennen kuin vedin hänet taas pinnalle.

Ruoka ja uni näköjään maistui todella hyvin tämän päivän urheilemisen jälkeen. Saa nähdä jaksaako  kukaan tehdä huomenna muuta kuin tavallisen jalkapallotreenin. 

Minä aion huomenna (eli tiistaina) viettää aamupäivän lasten ehdoilla ja kello 14 eteenpäin olen muiden vihreiden kanssa kauppahallissa omalla kojullamme sekä keskustassa jakamassa vihreää materiaalia.

Kello 17.30 olemme sitten vihreiden puheenjohtajan Tarja Cronbergin kanssa kahvila Fontanassa (Aurakatu1)  keskustelemassa kuuman kaakaon kera.

Olet kovasti tervetullut meidän mukaan! :o)