Henkisesti tuntuu kuin olisi kesäloma, kun lasten loma alkoi ja aurinko paahtaa. Eilen sunnuntaina tuntui ihan kuin olisimme olleet ulkomailla Turussa. Pyöräilimme lasten kanssa joenrantaa pitkin Samppalinnan maauimalaan, jonne sisään sai jonottaa noin 15 minuuttia.

Matkalla näimme ritari-hevosia ja Hämähäkinseitin alla musisoi klassinen orkesteri. Kaunis ihana kaupunkimme voitti Barcelonan mennen tullen ;o) Uinnin jälkeen kävimme Viherlassilassa ostamassa joitakin uusia kasveja pihaan. Puutarhassa kävellessä tunsin selvästi Välimeren tuoksuja... Illalla meille tuli vielä ystäviä istumaan verannalle ja kesälomatunne oli täydellinen. Tänään aamulla kun lähdin kahdeksalta Raision bussille päin lähteäkseni Raision työvoimatoimistoon Varsinais-Suomen työllisyyttä ja työhallintoa esittelevään infoon, oli edelleen ihan loma-olo. Meitä oli 7 kansanedustajaa 17:sta paikalla saamassa laajaa informaatiota. Meilläpäin hitsaajille ym löytyy heti töitä, mutta maistereille ei niin helposti.

Nyt lähden STTK:n tilaisuuteen ja sen jälkeen tapaan rouvan, joka kokee tulleensa huonosti kohdelletuksi terveydenhuollossa. Illalla menemme Satavaan pelaamaan jalkapalloa. Ihana kesä, työkin tuntuu lomalta kun aurinko paistaa ja kesähame liehuu...