Nyt olen auringossa seurannut kun Inter rökitti TPS:n ja tuulessa kun Åbo IFK pelasi tasan ennakkosuoikki SalPaa vastaan kakkos divarissa. Yhdestä yksityiskohdasta jäi huono jälkimaku TPS-Inter ottelusta, kun TPS:n pelaaja tahallaan astui Interin keskikenttäpelaaja Chatton haarojen väliin hänen maatessa kaatuneena selällään. Valitettavasti tuomari ei näköjään nähnyt tätä törkeää käytöstä, jota kuulemma kutsutaan merkkaamiseksi.

Aikuisten matsit ovat muuten olleet oikein suositeltavaa viihdettä, mutta kyllä omien junnujen seuraaminen voittaa kaiken muun ;o). Työmatkani takia missasin Åbo IFK:n oman turnauksen ja Kultanummi turnauksen, mikä todellakin harmittaa kun joukkueemme -95 pojat voittivat kultaa toisessa ja hopeaa toisessa rankkarikisan jälkeen -94 sarjoissa.

Ilokseni sain nyt eilen olla katsomassa kun poikamme voittivat Inter mustat 5-2. TPS mustille he sitä vastoin hävisivät. Valitettavasti Inter-pelissä oli myös jonkin verran tönimistä ja aggressioita, joita ilman jalkapallo olisi paljon hauskempaa kaikille. Tunteet selvästi kuumenevat helpopsti liiankin paljon matseissa. Jonkin verran se vain lisää jännittävyyttä, mutta liika on liikaa.