Laitan alle kutsun perjantaiseen hiljaiseen kynttilämielenilmaukseen avarakatseisemman kristillisyyden puolesta. Päätapahtuma on Helsingissä, mutta kynttilän voi sytyttää hyvän asian puolesta missä vain.

Samalla muistutan ensi kuun seurakuntavaaleista. Äänestysaktiivinen seurakuntavaaleissa oli viimeksi vain 14 %. Nyt on oikea hetki kaikkien seurakunnan jäsenten vaikuttaa luterilaisen kirkon suuntaan. Vain äänestämällä suvaitsevaisempia päättäjiä kirkon toimielimiin kirkon näkemykset muuttuvat. Tällä kertaa vihreitä ehdokkaita on monessa seurakunnassa myös omalla listallaan tai jollain toisella avaramielisesti ajattelevalla listalla. Vihreät seurakuntavaaliteesit ja kaikki vihreät ehdokkaat löydät täältä:

http://www.vihreat.fi/srkvaalit

Uudistusmielisiä liikkeitä ovat myös esimerkiksi Tulkaa kaikki ja Yhteys-liike. Tulkaa kaikki-liikkeen sivuilta löytyy kattavasti uudistusmielisiä seurakuntavaaliehdokkaita.

Kristitty ei tuomitse rakkautta: homokielteisyys ei kuulu kirkkoon

Hiljainen kynttilämielenilmaus avarakatseisemman kristillisyyden puolesta perjantaina 22.10. kello 17 Narinkka-torilla Helsingissa Kampin keskuksen edessä, Urho Kekkosen katu 1.

Tuo mukaan oma kynttilä tai lyhty.

Lämpimästi tervetuloa! Kutsu mukaan arjen ja julkisuuden henkilöitä kiertelemään joukossa ja olemaan läsnä.

Kaikkialla Suomessa kaupungeissa ja kylissä, myös omalla pihalla voit polttaa kynttilää klo 17- 17.30 ja liittyä yhteiseen joukkoon.

Toimijana kansanliike: Kristitty ei tuomitse rakkautta.
Puolesta Ville Jalola, Kari Kanala, Satu Kantola, Erika Kuusilinna, Outi Lantto, Tarja-Latva-Karjanmaa, Ulla Oinonen, Margit Peltovirta, Heli Pruuki, Anne-Maria Ranta-aho, Mikko Malkavaara, Matti Peiponen, Satu Vasantola

Tiedustelut: Päivi Linnoinen 045 678 0000 tai paivi.linnoinen@kolumbus.fi ja Kari Latvus p. 0400-979921 kari.latvus@helsinki.fi