Eduskunnassa on tauko vaaleja varten ja vaikka en olekaan itse ehdokkaana, niin yritän kyllä käyttää tämän ajan äänestysaktiivisuuden parantamiseen :o). Kuva on sunnuntailta, jolloin olin Salossa Sinisessä talossa mukavassa koko perheen tapahtumassa, josa oli paikalla monta ehdokasta ja söpöä lasta. Sainpa jopa ihanan halauksen vieressäni istuvan Monika Antikaisen pojalta :o). Paikalla oli ehdokkaista myös Mari SaarioAnu Suosalo ja Otso Ylönen.

Tänään maanantaina on vuorossa paneelikeskustelu Työmarkkinat avoimiksi nuorille -seminaarissa. Yksi 1990-luvun alkupuolen syvän laman opetuksia oli, että työuran alkuun sijoittuva pitkäaikainen syrjäytyminen työmarkkinoilta vaikeuttaa olennaisesti myöhempää työllistymistä ja aiheuttaa huomattavia kustannuksia yhteiskunnalle. Yritämme yhdessä vastata kysymykseen: Mitkä ovat tehokkaimpia keinoja, joilla vastaava kehitys pystytään nyt estämään?

Maanantaina käyn myös tutustumassa SPR:n Nuorten Turvataloon, kuten olen jo pidemmän aikaa tehnyt aina  noin neljän kuukauden välin.
Tiistaina olen Panimoravintola Koulussa kello 18 eteenpäin vihreiden uusien jäsenien illassa. Eli ehkä vaalikentillä nähdään :o)