Tosi harmittavaa, että Risrokin nykyinen alue kärsii festareista. Linnut eivät tietenkään voi käsittää mikä hirveä melu heidän kotinsa on valtanut. Itse festarit olivat taas oikein onnistuneet. Ismo alanko ja Teho tekivät kahden miehen showllaan minuun suuren vaikutuksen. Etenkin shamaanimainen intiaanilaulu oli mahtava. Heidän olisi kannattanut lopettaa esityksensä siihen, sillä nyt encore vähän latisti heidän huipputunnelman rakentamistaan, joka vain kohosi taitavasti loppua kohti.

Maija Vilkkumaa on taattua nautintoa, joka lisääntyy vielä sillä kun katsoo nuoriamiehiä, jotka sydämensä kyllyydestä laulaa prinessaleikeistään ja muita tyttö-biisejä. Maija ei yritä olla muuta kuin tyttö ja se näköjään puree myös hienosti poikiin. Ei tarvitse olla seksipommi tai kova jätkä ollakseen katu-uskottava rokki-festareilla...

The Ark viihdytti ja hymy oli minullakin herkässä, paitsi kun räkä-kännissä olevat tytöt vaikuttivat siltä, että itsesuojeluvaisto on jo mennyt reippaasti miinuksen puolella. Onkohan siitä oikeasti mitään iloa kun silmät seisoo päässä, eikä varmanakaan muista seuraavana päivänä mitään?

Ruisrock ja 30 000 ihmistä sekä venematka M/S Janinalla oli yksi kesän hauskoja muistoja. Enempää kun yhden päivän väsyneet jalkani eivät luultavasti olisi kuitenkan jaksaneet ;o)