Logo

Olipa paljon porukkaa Raunistulan portin avajaisissa! Väkiryntäys ei tainut johtua minun tai elinkeinojohtaja Kalle Euron puheista, tai edes Raunistulan Pormestarista Mikko Syrjäsestä, vaan Raunistulan ohjelmallisista kävelykierroksista, joita Turun oppaat yhdessä Teatteri Tarmon kanssa järjestivät.

Ennen itse tilaisuutta meillä oli aikaa keskustella Raunistulan Portin yrittäjätapaamisessa Auralan juhlasalissa ja valita vuoden yrittäjäksi Auralan rehtori Juhani Pörtfors. Onneksi ehdin myös tutustua Raunistula-kirjailija Sirkka Rantasen valokuvanäyttelyyn. Löysin sieltä jopa vanhan kuvan meidän pihan juuri peruskorjatusta ulkorakennuksesta, minkä naapurimme Seppo Haapakoski oli näyttelyyn toimittanut. Siinä rakennus toimi pommisuojana, eli jos seinät osasivat puhua...

MIKÄ IHMEEN RAUNISTULAN PORTTI?

Raunistulan Portti pyrkii toiminnallaan kiinnittämään paikallisten ihmisten ja päättäjien huomiota lähiyritysten toimintaan ja alueen elinvoimaisuuteen: Me teemme palvelumme ja alueemme elinvoimaisuuden yhdessä - lähimyllysi voi olla nurkan takana!

Yhteistyössä korostuvat kaupunkielämän keskeiset asiat: palvelut, asuminen, liikenne sekä ruumiin- ja hengen kulttuuri. Yhteistyössä on mukana yli 30 yritystä ja yhteisöä, jotka haluavat toimia parempien palveluiden ja olosuhteiden puolesta. Joukkoon kuuluu yrityksiä ja yhteisöjä putkifirmasta seurakuntaan, leipomosta teatteriin ja kodinkoneliikkeestä pitseriaan.

Raunistulan Portin tämänhetkinen työryhmä:

Ilkka Salonen, Kelloliike Salonen
Kirsti Lindström, Raunistulan apteekki
Juhani Pörtfors, Auralan kansalaisopisto
Kirsi Suokas, Burger Heaven
Mikko Syrjänen, Teatteri Tarmo