Nyt en tarkoita Vihreiden superhienoa vaalivoittoa vaan FC Interin todella ansaittua kultaa. On ollut ihanaa katsella taitavaa syöttöpeliä ja palloiloittelua. Interin pelitapa on ollut jotakin erityisen viihdyttävää ja taiturimaista tiimityöskentelyä. Vaikka kyllä TPS:n voitto FC Lahdesta oli myös hyvää viihdettä.

Sää on tuonut näihin Interin viimeisiin kotiotteluihin lisää haastetta. Honkaa vastaan pallo oli pakko pitää tiiviisti maassa, koska muuten tuulenpuuskat riepottelivat sitä miten sattui ja nyt Jaroa vastaan pallo piti pitää ilmassa, kun lätäköt pysäyttivät pallon muuten. Ihmeellisen hyvin pelaajat pystyivät hallitsemaan palloa häiriötekijöistä huolimatta.

Viime ajat ovat olleet jalkapallon suhteessa muutenkin hauskoja kun ÅIFK -95 voittivat Turun Weikkojen turnauksen samana päivänä ja yhtä huonossa säässä kuin FC Inter pelasi Honkaa vastaan. Silloin tein jotakin kummallista ja priorisoin miesten matsin poikien finaalin edelle. Ja viime lauantaina poikani sai hopeisen taitomerkin Suomen Palloliiton taitokisassa. Joten voitte arvata, miten hyvä fiilis minulla on ollut koko viikonlopun, kun moni toive on toteutunut yhdellä kertaa. Nyt Turussa pelataan Suomen parasta jalkapalloa, ja Turun Vihreiden valtuustoryhmä kasvoi 11 valtuutettuun. Se tuntuu upealta, koska muistan hyvin vielä ne ajat, kun meillä oli vain yksi valtuutettu. 

Olen ylpeä ja onnellinen kaikkien fiksujen ja mukavien Vihreiden ehdokkaiden puolesta. Onneksi olen löytänyt sekä vihreän yhteisön että jalkapalloyhteisön, sillä tämä yhteisöllisyys merkitsee paljon elämänlaadulleni :o). KIITOS teille kaikille yhteisöilleni ja Vihreiden kannattajille!