Menneenä viikkona on taas muistunut mieleen kuinka tärkeää on, että viihtyy niiden ihmisten kanssa, joita kutsuu työkavereikseen tai yhteistyökumppaneikseen.

Meillä oli viime keskiviikkona kodissamme vihreän eduskuntaryhmän puheenjohtajiston kokous ja eilen taas meillä kokoontui suuri osa eduskuntavaalien varsinaissuomalaisista ehdokkaista. Teimme Villen kanssa ruokaa muille ehdokkaille - tai Ville keitti ruokaa, Kimi teki salaattia ja minä hääräsin kaikenlaista ;o).

Minulle on todellakin tärkeää, että tiimissä kaikki kokevat olevansa tärkeitä ja saavat käyttää mahdollisimman suuren osan taidoistaan porukan hyväksi. Kun annamme tilaa ja arvostusta toisillemme ja nauramme yhdessä hyväntahtoisesti kaikille mokille, niin yhteistyön hedelmät kantavat kauas. Se että joku toinen loistaa ja menestyy ei ole minulta mitenkään pois, jos hän taas oikealla hetkellä muistaa antaa minulle tilaa onnistua. Näin kehitymme kaikki ja annamme myös toisillemme aikaa hengähtää perheidemme kanssa. Kiitos koko vihreä perhe näistä jo 16 vuodesta, jotka olen kanssanne saanut viettää :o).