Kello 11 pidin avauspuheen ViNOn www.vino.fi liittokokouksessa kokonaan ruotsiksi feminísmistä ja Itämerestä. Ilokseni vihreissä nuorissa on nykyään yhtä paljon nuoria miehiä kuin naisia. Tämä lupaa hyvää tulevaisuudelle, sillä tasapaino on aina paras olotila.

Kello 12 pidin avauspuheen Varsinais-Suomen vihreiden piirikokouksessa uraanikaivostoiminnasta ja kaksinaismoraalista kun samat kansanedustajat, jotka kannattavat ydinvoimaa nyt yrittävät selittää kuinka he kuitenkin vastustavat uraanikaivoksia Suomessa. No hyvä että vastustavat, mutta voisivat he välittää myös muiden maiden kansalaisista, jotka joutuvat kärsimään uraanikaivos-toiminnasta! Nämä kaksi kokousta pidettiin Työväenopistolla Turussa.

Sieltä lähdin yhdessä Ville Niinistön kanssa Paraisten vihreiden jouluglögi & pipari-kojulle perinteisillä joulu-markkinoilla. Olimme perillä vähän yli kaksi, jolloin söin ja join tänään ensimmäisen kerran. Olin aamulla paistanut pojille eilistä suklaapuuroa, mutta jäin itse ilman. Ja sitten olikin jo kiire kävellä kokouksiin. Tällainen elämänmeno ei saa jatkua! Paraisilla menimmekin sitten jokunen tunti myöhemmin anoppini luokse syömään keittoa.

Nyt olemme pelanneet hotelli-peliä lasteni, isäni ja siskoni kanssa, ja minä hävisin :o( Kimi väitti että heitin huonosti noppaa... Mutta se nyt ei ole mahdollista, eli minulla täytyy vain olla onnea rakkaudessa kun pelionni oli näin huono.

Kello 21 menen Päiväkoti-nimiseen pubiin juhlimaan ja puhumaan Vinon bileisiin, jossa soittaa TV-Resistori-bändi. Kotiin on palattava viimeistään 23.45., jolloin Kimi lähtee keikalle.