Sain olla toista kertaa mukana Kultelan kylän Savi palaa -tapahtumassa. En ihmettele yhtään, että heidät valittiin Varsinais-Suomen parhaaksi kyläksi, niin hyvä yhteishenki oli tänäkin vuonna.
Juontajaparini Markku Kankareen kanssa otimme rennosti ja ehdin jopa ostamaan kauniin keramiikka-astian, jolle ei oikeastaan ole tilaa meidän kodissa. ;o)

Monia tämän vuoden esiintyjiä yhdisti sama asia, nimittäin isän ja pojan yhteinen musiikin tekeminen. Eräs esiintyjistä oli orkesteri Omantien kulkijat, jossa oli vähän vanhempia, mutta hyvin kokeneita muusikkoja. Esimerkiksi hanuristi Lasse Santakangas ja vokalisti Hellin Laine ovat esiintyneet yhtyeessä Unto Monosen kanssa.
Isä ja poika, jotka olivat samalla kertaa lavalla, löytyi laumasta somerolaisia muusikkoja, joiden illan ohjelmisto koostui Rauli Badding Somerjoen kappaleista.
Isä vahvana taustahahmona löytyi myös TBA-bändin astuessa lavalle. Rumpalin isä, Pertti Rautiainen, hoiti myös bändin äänentoiston. Bändin "virallinen" nimi on The Black Angels. Soittajat ovat nuoria. Ikää löytyy 13-15 vuotta.

Bändien lisäksi suurta yleisöä viihdytti myös alalla yksitoista vuotta toiminut taikuri Aaro Sorva. Hänen reseptinsä oli hyppysellinen taikasuolaa, jaloa mieltä ja avointa suhtautumista. Aaro on taikuudellaan saavuttanut  iloisten ilmeiden ja hämmästyneiden katseiden lisäksi ravintolataikuuden SM-pronssia.

Ohjelmaan kuului myös muita Savi palaa -tapahtuman perinteisiä ohjelmanumeroita, kuten pronssivaluesitys ja sokerina pohjalla Tulikansa Show, joka ei taatusti jättänyt ketään kylmäksi!