Eilen päättyi tämän talven Suomen kovatasoisin turnaus vuonna 2000 syntyneille pojille. Tässä minisarjassa pelasi kutsuttuina tänä talvena HJK, Honka, Käpylän Pallo ja Turun Nappulaliigan kaupparijoukkue valkoiset. 3 sekuntia ennen tuomarin pillin soimista ratkesi, että meidän turkulaiset pojat saivat hopeaa ja KäPa voitti. Ratkaisevassa pelissä johdimme pitkään 0-1, mutta aika lopussa KäPa tasoitti ja sitten viime sekunneilla meni vielä voittoon.

On ollut mielenkiintoista seurata näiden neljän kovan joukkueen taistoa koko talvi jokaisen joukkueen erikseen järjestämässä pelitapahtumassa. Seuraava kohtaaminen Hongan ja HJK:n pelaajien kanssa tapahtuu 15.-16.5. Raunistulan kentällä Radisson-turnauksessa. Kansainvälistä väriä Raunistulaan tuovat silloin JK Tallinna Kalev ja Bromsten Ruotsista. Virolaisiin pelaajiin saimmekin jo tuntumaa kun olimme Tartossa pääsiäisenä pelaamassa.

Åbo IFK:n -95 pojat taas saivat hopeaa viikonlopun Kultanummiturnauksessa. Nyt on kesäkausi vasta todella alkamassa, ja edessä on monta nautinnollista päivää pelikenttien laidoilla :o).