1595517.jpg

Pidin eilen illalla hauskaa kummi-keilaajana Kupittaan keilahallissa. Kyseessä oli Elämä Lapselle- keilailutapahtuma, jolla kerättiin rahaa TYKS:in keskolaan.

Aloitin hienosti kahdella kaadolla, mutta sen jälkeen menikin aika heikosti itse keilaaminen, vaikka sainkin todella hyvää valmennusta kokeneilta keilaajilta. Pääasia oli kuitenkin rento ja hauska tunnelma sekä tietenkin kerättävä raha.

Tässä työssä tapaa todella erilaisia ihmisiä, mikä on erittäin mukavaa. Nyt tutustuin monen ihmiseen, joita en välttämättä olisi muuten kohdannut tällä tavalla. Ja vähän aikaa sitten tapasin tsekkiläisiä kansanedustajia, jotka kertoivat, että siellä on viisi vihreää kansanedustajaa, joista neljä ovat ministereitä. Jokainen päivä tuo uusia kohtaamisia. Tänään olen puhunut italialaisen toimittajan kanssa ydinvoimasta ja talousvaliokunnassa kuuntelin mielenkiintoisia uusien yrityksien perustajia, kuten AW-energyn edustajaa. Aw-energy kehittää aaltoenergiateknologiaa, jolla on potentiaalia tulla uudeksi energiamuodoksi tuulienergian rinnalle tulevaisuudessa.